Custom Precision Joinery Staircase

The Client:

We worked with Chase Construction to renovate this property for one of their private clients.  The aim of the project was to modernise and update the house.  The house would then be moved in to immediately and used as a family home.

The Project:

We finished off a new concrete staircase that had been installed and cladded by another company with some bespoke wall panelling.  The wall panelling was manufactured in Oak and fumed to compliment the décor of the rooms that the stairs connected.

The challenge here was getting the dimensions of each panel to fit the curved stairwell.  We also had to make sure that the panels lined up with each stair tread for a clean finish.

We then completed the staircase with an Oak screen to match on the landing of the top flight.

For more photographs of our work for this project please take a look at our architectural work photos in the portfolio section of this website.

The Location:

Balham, London